Apple 30 Ekim Özel Etkinliğini Duyurdu: Tüm Detaylar

Çağlar Enes Sezgün
A+A-
Reset

Apple bu ayın sonlarına doğru özel bir sanal etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Yeni Mac’lerin tanıtımına odaklanacağı düşünülen etkinlik 30 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Apple’ın web sitesi üzerinden yayınlanacak olan sanal etkinlik, Cadılar Bayramı arifesindeki ürkütücü saat olan 17:00 PT/ 20:00 ET’de gerçekleştirilecek.

Apple Ekim etkinliği: ‘Korkunç hızlı’

Geçtiğimiz birkaç Apple etkinliğinden farklı olarak, “Scary fast” etkinliği tamamen sanal olarak gerçekleştirilecek. Basın mensupları için yüz yüze bir bileşen yok. Herkes Apple’ın web sitesi, YouTube ve Apple TV uygulaması üzerinden etkinliği canlı olarak izleyebilecek.

Apple için alışılmadık bir şekilde, etkinliğin zamanlaması PT 17:00, ET 20:00 ve BST 01:00 olarak belirlendi. Diğer tipik etkinlik zamanlamalarıyla karşılaştırıldığında, bu iPhone üreticisi için son derece geç bir gösterim.

Etkinlikte muhtemelen 24 inçlik yeni bir iMac de dahil olmak üzere yeni Mac modellerinin lansmanı yapılacak. Bir dizi iPad güncellemesi de etkinlik için potansiyel adaylar arasında, ancak söylenti değirmeni aksini gösteriyor.

Akıllarda kalan bir soru da Apple’ın yeni nesil M3 çipini tanıtmaya hazır olup olmadığı. Yeni iMac’in ilk kez WWDC 2022’de tanıtılan M2 çipinden güç alması mümkün. Ancak “Korkunç hızlı” sloganı, daha dramatik yükseltmelerin yolda olduğunu ima ediyor gibi görünüyor.

infozon

 Her hakkı saklıdır @2023 infozon